Menu
Your Cart

Citruspers

Citruspers
Een gezond en lekker ontbijt is de beste start van de dag. En daar hoort natuurlijk een lekker glaasje vers geperst sap bij, dat is altijd gezonder dan sap uit een pak. Voor sap van sinaasappels, citroenen en grapefruits kun je uiteraard een gewone citruspers gebruiken. Maar als je elke dag een paar glazen sap wilt uitpersen met een handcitruspers, is dat een hele klus! Een elektrische citruspers is dan veel handiger en scheelt je veel tijd. Je hebt dan in een handomdraai één of meerdere glazen vers geperst sap, boordevol vitaminen. Door elke ochtend vers geperst sap te drinken, kom je met gemak aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit en je zal zien dat je conditie en gezondheid met sprongen vooruit gaat!

Bij de Citruspers Specialist weten we precies hoe je een perfect glas jus d’orange of ander sap kunt maken zonder lamme armen te krijgen. Daarom hebben wij voor jou de beste citruspersen van alle A-merken, zoals Phillips, Bosch, Braun, Moulinex en Severin, geselecteerd. Daarnaast hebben wij ook sapcentrifuges, voor als je niet alleen maar sinaasappels maar ook ander fruit- en zelfs groentesoorten wil persen.

Verschillende soorten
In grote lijnen kun je dus kiezen voor een citruspers of sapcentrifuge. Een citruspers is uitsluitend geschikt voor citrusvruchten, terwijl je met een sapcentrifuge (bijna) alle fruitsoorten en groenten kunt omtoveren tot de heerlijkste cocktails. Daarnaast zijn er nog een aantal factoren die van belang zijn bij het maken van je keuze. Kies je voor een citruspers met sapreservoir, geschikt voor het persen van meerdere glazen sap tegelijk, of heb je er liever een waar je zelf een glas naast zet waar het sap dan automatisch inloopt. Sommige citruspersen kunnen zowel links- als rechtsom draaien, zodat je nog meer sap uit de vrucht kunt krijgen. Bevat de citruspers een druppelstop, kunnen de onderdelen in de vaatwasser, wat is het materiaal van de perskegel en wat voor accessoires zitten erbij? Bij accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan een extra perskegel, een borstel voor het schoonmaken en een deksel.

Dat zijn allemaal punten om op te letten als je een citruspers aan wilt schaffen. Bepaal dus voor jezelf voor hoeveel glazen sap de pers geschikt moet zijn en wat je er verder mee wilt. Vind je het nog lastig om een keuze te maken, kijk dan rond in onze webshop of bij onze top 10 citruspersen om te zien wat andere klanten vaak bestellen.

Bestellen bij de Citruspers Specialist
Wil jij ook zonder al te veel moeite elke dag kunnen genieten van heerlijk, gezond, versgeperst sap? Bestel dan een citruspers of sapcentrifuge bij de Citruspers Specialist. Het bestelproces is super makkelijk en betalen kan ook snel en veilig via iDeal. Wij zorgen dan dat je over 2, uiterlijk 3 dagen aan het persen kunt! Bij bestellingen van €75,- of meer nemen wij bovendien de bezorgkosten voor onze rekening. Dat is nog eens een sappige deal, nietwaar?